Vatten och salt

Vatten och salt
Första gången Vilhelm ser henne är hon rödhårig och påstår sig komma från England utan att kunna ett ord engelska. Andra gången de möts är hon en mörkhårig fransyska. Men vem är hon och varför vill ingen tala högt om henne? Vilhelm lär sig snart att kärleken inte alltid betyder sanningen och att man kan bli förälskad i lögnen.

”Vatten och salt” är en berättelse om kärlek med gränser, gränser som suddas ut ju närmare sanningen man kommer.

Vatten och salt

21 kommentarer till Vatten och salt

 1. Jenny skriver:

  Hej, har läst både Halvblod och Vingar av glas, som var jätte bra. Men så tänkte jag att jag skulle läsa och Vatten och salt också, eftersom jag såg att den hade kommit ut som e-bok. Den var oerhört bra! Det var en jätte bra historia och boken lästes ut på 2 dagar! Älskade boken precis lika mycket som Halvblod-serien. Sluta aldrig skriva böcker! Ser fram emot många bra böcker! Nu får man börja vänta på Leva älska brinna dö! :-)

  • Hej! Vad himla kul att du gillade alla tre böcker! Nedräkningen för Leva älska brinna dö börjar snart, ska bara redigera klart den först =)

   • Valentina Mattsson skriver:

    Snälla skynda dig… Det är längesen jag sträckläst böcker men halvblod och vingar av glas har jag läst ut på bara några dagar. Kan inte hålla mig tills nästa kommer ut!!! :-)

   • åh tack =) Jag har redan skrivit klart bok tre men den behöver en hel del redigering som jag tänkte ägna mig åt i sommar. Även om jag skulle vara helt klar nu så dröjer det tyvärr till i november innan den kommer ändå, eftersom det är förlaget som bestämmer release./Sofie

 2. Katrin skriver:

  Hej!
  Jag skulle hemskt gärna vilja läsa Vatten och salt, men har insett att den är svår att få tag på (om man inte vill läsa e-bok). Vet du vart jag kan köpa den?

 3. Annie Johansson skriver:

  När kommer boken Leva älska brinna dö? Jag vill såååååå gärna läsa vidare! Det är finalen inte sant?

 4. Valentina Mattsson skriver:

  Du är en otrolig författare, oftast läser jag bara böcker på engelska för att jag tröttnat på svenska böcker. Men din serie är sjukt bra och du skriver otroligt bra!!

 5. Christine skriver:

  Åh, jag har missat denna bok! Ska läsa den på min semester om ett par veckor, ska bli så spännande!

 6. Emilia skriver:

  Älskar den här, din bästa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s