Skyldig!

Precis så här sjöng jag. Och gör fortfarande. 😄

  

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Precis som jag!

Älskar när man i böcker hittar någon som är precis som en själv. Är nämligen hysteriskt rädd för fjärilar. Fast personen i den här boken bestämde sig en dag för att inte vara rädd längre och sen var hon inte det. Funkar dock inte på mig.

Sidan är från ”När jag lät dig gå”. 

 

Publicerat i Uncategorized | 1 kommentar

Throwback thursday

I en gammal plånbok hittade jag ett foto av mig själv. Tredje ring, sjutton år, väldigt tunna ögonbryn och väldigt uppknäppt skjorta. Och hatt! 

Det var INTE bättre förr 😄 

 

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Skiftande liv

Just nu är det inte så mycket bokligt i mitt liv, trots att jag har kontrakt på en till bok som ska komma våren 2016. Men för ett par veckor fram har jag paus i skrivandet, och det har jag mer eller mindre haft sen i höstas. Examen närmar sig och om 2 1/2 månad är jag klar! Så mitt liv är kanske inte så bokligt just nu, men väldigt roligt ändå! Igår var jag med på ett kejsarsnitt, i förrgår höll jag i en tarm full med tumörer och idag har jag hjälpt barn med andningssvårigheter. Det lutar åt att jag kommer att plugga till barnmorska, men med den här utbildningen i ryggen känner jag att jag nästan har alla möjligheter i världen att bli så himla mycket! 

 

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Läser just nu: Nyckeln av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren

Sist av alla att läsa sista boken i Cirkeln-serien? Känns så. Och jag har inte ens sett filmen än. Hade tänkt se den på min födelsedag, men bion i stan visade den kl 16.45 så det blev inget av. Men men, får väl se den på dvd! Jag gillar de andra böckerna i serien men minns att jag inte blev riktigt lika begeistrad som många andra och nu när jag skulle börja läsa Nyckeln så mindes jag inte vad som hade hänt i slutet på Eld eller vem av häxorna som var vem. Men det skyller jag helt min förvirrade hjärna på, det brukar vara så för mig när det blir för långt glapp mellan läsning i en serie. Är jag ensam om det eller är det vanligt?

I alla fall ska det bli spännande att se säcken knytas ihop i denna sista bok!  

 

Publicerat i Uncategorized | 6 kommentarer

Happy B-day

Idag för 29 år sedan föddes en liten skrutt och skrutten, det var jag! Publicerat i Uncategorized | 2 kommentarer

Läser just nu: När jag lät dig gå av Gayle Forman

Ytterligare ett bokreafynd! Förra året läste jag den första boken ”Om jag stannar”, som var en ungdomsbok med mycket sorg och känsla, mycket existentiella frågor (eller? Kanske väcktes de bara i mig). Den boken ska även komma som film. Men nu över till denna. Hoppas att den är bra! Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar