Sedan sist.

Nu var det så länge sedan jag uppdaterade bloggen att mitt dåliga samvete nästan hindrade mig från att göra det. Men tur att jag fick tummen ur i alla fall!

Så vad har hänt? Jag har läst en SVINBRA bok: Istvillingar. Ska ni läsa en bok i sommar så läs den. Jag har den om nån vill låna. 

 
Och så har vi skaffat två katter! Vi har pratat så länge om att köpa en raskatt, men det har inte blivit av och så satt jag och surfade runt och kom istället in på katthemssidor med övergivna katter. Mitt hjärta brast itu och sen kontaktade jag ett katthem som gav mig numret till ett jourhem som tagit hand om en mamma med fyra ungar som hade blivit övergivna i skogen. I söndags hälsade vi på dem och igår åkte vi och skrev kontrakt och hämtade dem! En hona och en hane som från början hette Mejram och Mufasa men som nu har fått namnen Awa (Aoa) och Felix. Efter Awa som vann X-factor och var med i Sommarlovsmorgon förra veckan, och Felix från The Fooo. Barnen fick bestämma namn fast vi fick vara med och sålla. Annars hade de fått heta Gullis och Sötis (Iselines förslag), Rap och Kräk (Tors förslag) eller Dinosaurie (Troys förslag). Det var riktigt roligt att höra deras diskussioner faktiskt och till slut var de överens! 

   
    
   
Visst är de söta, de små liven? Jättebusiga ena stunden, tokdäckade i andra. Lådan går de på men vi försöker vänja dem vid att gå på pellets. I morse hade någon av dem dock skitit framför ytterdörren och gissa vem som trampade rätt i det? Ja, ni gissade rätt! 

   
    
    
   

Publicerat i Uncategorized | 2 kommentarer

Beachen 2015

Att jag inte visste detta förut, måste ju helt klart beställas, haha! 

Seriöst, betalar folk för sånt här? Med tanke på att de annonserar i senaste numret av Solo så antar jag det. Hjälp. 

 

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Beställt!

Kunde ju inte låta bli när det var så billiga böcker. Och sen slank det med lite annat också, som vanligt. 😊 

 

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Helgen

Nu har jag varit ledig sen i onsdags och halledudane då så skönt! Har läst ut Odinsbarn, som bara var så bra! Den tycker jag att ni ska läsa. Ska påbörja nån ny ikväll och även börja skissa på en bok jag tänkte hinna med i sommar. 

Annars har helgen i stort varit bra! I fredags låg jag dock däckad i ett migränanfall som sedan raskt övergick i ETT TILL. Hade så ont att jag faktiskt bad till gud när det var som värst, jag som inte ens är religiös. Och det hjälpte ju inte heller. Fast jag hade iofs inte heller hjälpt nån som kommer bara när det passar sig, haha.  Kändes himla surt med att jag var totalt ute ur matchen en hel dag eftersom jag och Kenneth bara har sju lediga dagar ihop denna sommaren. Men men. Lördagen var desto bättre, med knytkalas hos en gammal jobbarkompis. Jag som inte riktigt vet vad lagom är, åt tills jag mådde illa 😁

Sen idag har vi varit och lunchat på Max och åkt till Sia glass där vi shoppade (ja, shoppade!) billig glass för hundralappar. Och en tub vit chokladsås också såklart (hittade inte Noisette). Så vi hade ett riktigt glasskalas här hemma sen. Känner mig inte jättemotiverad att ställa mig och laga mat nu direkt … 

    
   

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Sjukt gott.

Igår bjöd min syster mig på Roy Fares blondies, vilket var typ det godaste jag ätit. Så idag tog jag naturligtvis fram min fina rosa KitchenAid och bakade egna. Sommarens bästa fika for sure!  

 

Publicerat i Uncategorized | 1 kommentar

K.L.A.R.

546 sidor senare. Boken är lika slut som jag. Nu korkar jag upp en Ben&Jerrys och glömmer bort att redigeringen återstår. När boken kommer? Vintern 2016. Men lugn, det kommer en bok i april med! (Sorry, för den smutsiga skärmen 🙈)
  

Publicerat i Uncategorized | 7 kommentarer

Förnuftet vinner alltid.

Fem ungar (två lånade) och en man ligger och sover. Jag sitter uppe och skulle avslutat boken som jag skulle avslutat igår, som jag skulle avslutat i förrgår. Seriöst, det är pyttelite kvar nu. MEN, och det är ett stort men. Avslutade böcker måste avslutas med glass eller choklad. Och glassen står redo i frysen. MEN, jag har kommit på att det är alldeles för sent för att först låta en B&J tina en halvtimme och sen sätta i sig den (och så hinna skriva klart det där sista i lagom tid tills glassen tinat). Så, jag väntar helt enkelt tills imorgon. Känns som det mest förnuftiga beslutet just nu. Am I right? Ni som någon gång ätit Phish food vet precis vad jag menar. 

   

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar