Förnuftet vinner alltid.

Fem ungar (två lånade) och en man ligger och sover. Jag sitter uppe och skulle avslutat boken som jag skulle avslutat igår, som jag skulle avslutat i förrgår. Seriöst, det är pyttelite kvar nu. MEN, och det är ett stort men. Avslutade böcker måste avslutas med glass eller choklad. Och glassen står redo i frysen. MEN, jag har kommit på att det är alldeles för sent för att först låta en B&J tina en halvtimme och sen sätta i sig den (och så hinna skriva klart det där sista i lagom tid tills glassen tinat). Så, jag väntar helt enkelt tills imorgon. Känns som det mest förnuftiga beslutet just nu. Am I right? Ni som någon gång ätit Phish food vet precis vad jag menar. 

   

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Läser just nu: Odinsbarn del 1: Korpringarna av Siri Pettersen

Skrev nästan klart boken idag (en scen kvar!). Skulle gärna vilja sova nu, men den här håller mig vaken. SÅ bra! #läserjustnu   

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

511.

Jag har verkligen latat mig den här veckan och jag har ständigt dåligt samvete över det här latandet, samtidigt som jag försöker balansera upp det här med att inte bränna ut mig, vilket jag har gjort förr. Men efter att ha tagit en powernap tidigare i kväll (alltså, älska power naps! Blir som en helt annan människa när jag fått sova i tjugo minuter) så kände jag att nu får det fan vara slut på det här. Den här boken SKA bli klar så att jag kan sätta mig och börja redigera boken som ska komma ut i april nästa år. Och nu har jag bara 4 (fyra!) scener kvar på den här boken. Så varför sega sig istället för att göra sitt jobb? Ja, inte vet jag. Jag är en lat människa av naturen, det kan jag lätt erkänna. Trött är jag också. Så nu väntar sängen. Natti!

Publicerat i Uncategorized | 1 kommentar

PROUD

Idag firades Pride Varberg för första gången! Och nu har jag inte varit på någon av de stora Pride-festivalerna men jag tyckte att det blev jättelyckat. Det var mycket folk hela tiden, tyckte att det hela tiden strömmade åt ett håll, och folk kom förbi vårt tält och pratade med oss, tog broschyrer och köpte armband. Och vilka är då vi? Jo, Tjejjouren Tigerlilja i Varberg. En jour som jobbar för att tjejer ska må bättre och få det bättre. Vi har en chatt öppen varje måndag mellan 19-21, där man kan chatta anonymt med oss om både stora och små bekymmer. Men vi vill såklart göra mycket mer och det hoppas jag det blir mer av i framtiden!

   
 En väldigt proud mamma är jag som har barn som inte ens lyfter på ögonbrynen när man förklarar att Pride-festivalen är till för att hylla och belysa allas rätt att få älska vem dom vill. Tjejer får älska tjejer, killar får älska killar, tjejer och killar får älska tjejer och killar. Det underbara är att jag verkligen försökte förklara detta för mina barn, men det de inte fattade, det var att det finns folk som inte tycker det och det gör mig så glad! För dem var det så självklart att alla ska få älska vem de vill, vad snackar morsan om liksom?
Jag gör någonting rätt antar jag. Och det känns bra.

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

504

Förra året skrev jag 300 sidor på 10 veckor. Sedan har det tagit från september till nu för att skriva ytterligare 200 sidor. Jag har haft långa pauser på grund av skolan, men nu är det ju ingen mer skola så vad har jag att skylla på? Exakt. Och idag kom jag äntligen över 500-gränsen! Det är något att fira! Det och att jag faktiskt (ja, faktiskt!) är nära slutet nu. Jag vet att jag sagt det i tvåhundra sidor men nu är det på riktigt. Jag har bara en cirka sju scener kvar. Kommer att gå snabbt. Hoppas jag.

Anyway … Kollar ni på Orange is the new black? Herregud, vad jag älskar den serien. Och så är den så himla bra att träna till, för då slipper jag tänka på att jag tränar, haha! Och Ruby Rose, my god, hon är min nya girl crush!

  
Och Crazy Eyes och jag har definitivt samma tänk, haha!  

 

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Ni vet.

Ni vet när man är med på en gruppbild och zoomar in sig själv …

Bör tillägga att jag är helt nykter. 😂 

 

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

493

Alltså, jag vet att jag har sagt i typ 150 sidor nu att jag börjar närma mig slutet. Men nu gör jag faktiskt det. I alla fall bokens klimax och sedan ska det ju tonas ut mot slutet, vilket nästan är det svåraste. Eller ja, klimaxet är också svårt så det är därför jag stannar på sidan 493 för idag och tar nya tag en annan dag eftersom jag känner att det måste jag skriva i en följd för att det ska bli bra. Men bra blir det!

Nu säger jag godnatt och roar er med en bild på Zlatans och Janne Josefssons hemliga son, som är en journalist i Bulgarien. Skrattade så jag dog när jag såg den!
imagehandler.ashx

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar