Efterlysning!

Jag söker efter några som tycker om att läsa romaner och/eller noveller och/eller lyssna på ljudböcker och skulle kunna tänka sig att svara på en liten enkät. Det handlar om cirka 5 frågor, så ingenting som skulle ta alltför lång tid.

Någon intresserad?

enkat-2

Publicerat i Uncategorized | 5 kommentarer

Läser just nu: Förlist – mitt liv och Nordman av Håkan Hemlin och Anders Tengner

En liten påskpresent till mig själv, ett signerat exemplar av Förlist – mitt liv och Nordman. Började läsa i eftermiddags och är snart halvvägs!

20140417-212013.jpg

20140417-212026.jpg

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

När jag inte kan sova googlar jag på …

… Human Barbie och human Ken och Cindy Jackson (den förra human barbien). Det är lustigt vad man fascineras av så extrema människor. Jag tycker att det är jätteintressant att läsa om och titta på bilder av dem och förfäras och undra hur de egentligen tänkte. Vad de egentligen jobbar med. Hur de kommer att se ut om tio år. Cindy Jackson skiljer sig dock ganska markant från Barbie och Ken, eftersom hon ändå ser naturlig ut, men jag förstår inte att hon är samma person som den på bilden från 1979. Det är ganska så fantastiskt och samtidigt lite skrämmande!

Men nu ska jag försöka sova ändå, så jag får sluta googla massa strunt. Natti natti på er!

20140417-010600.jpg

20140417-010611.jpg

20140417-010622.jpg

20140417-010632.jpg

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Wazzup?

Idag var jag och lämnade blodprov för en forskning som jag och mitt DNA ska vara med i. Dock blev jag lite yr efter blodprovstagningen, hade inte ätit innan och det var ganska många rör som skulle tas, så jag kände mig helt svimfärdig. Åkte hem, käkade och slog upp mina kära skolböcker fastän jag helst ville fortsätta med mina planer för den nya boken. Men det får bli ikväll istället!

Vad sysslar ni med idag? Påsken närmar sig och jag ska baka något gott till påskafton. Har dock inte bestämt vad än, men det lutar åt något med choklad. Såklart.

Bild 2014-04-16 kl. 13.49 #2

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

En ny början

Det kan vara så att jag börjat på en ny bok. Eller ett nytt projekt kanske jag ska kalla det, har lite funderingar jag går och tänker på där. Eller så kallar jag det en bok. Eller vad det nu blir av det. Just nu ligger det som en massa anteckningar i ett block och på datorn. Är så taggad för att komma igång på riktigt! Imorgon ska jag hämta hem en ny anslagstavla som ska upp på mitt kontor, sedan ska jag plita ner scener på mina kära post its och fylla på lite till i mina persongallerier och sedan, om ett par dagar eller så, så är jag nog redo att sätta igång!

En bra idé, en bra planering och ett bra synopsis – that’s how I work! Och om ni är nyfikna på vem jag skriver om: det är en gammal bekant som har huvudrollen. Och hon är ett halvblod.

Unknown

Publicerat i Uncategorized | 2 kommentarer

Favoritkvällar

Det är så här jag helst tillbringar en ledig fredagskväll (fast jag fick för mig att det var lördag innan …), i tystnad med en bok. Det känns som om hela själen återhämtar sig. Dessutom är det en bra bok!

20140411-214523.jpg

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Läser just nu: Gone girl av Gillian Flynn

Efter flera timmars arbete belönade jag mig själv med en stund med min nyinköpta bok Gone girl. Vi ska läsa den till nästa bokcirkelsmöte, så det är nog dags att sätta igång nu! Den ska även komma som film i år, tror jag, och är boken lika bra som alla verkar tycka så blir det nog ett biobesök på det!

Någon som har läst?

20140409-002126.jpg

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar