Lunchbok

Det var länge sedan jag läste en skönlitterär bok nu, de senaste veckorna har jag bara läst vetenskapliga texter. Därför känns det extra härligt att sätta tänderna i en bok som börjar så spännande som den här gör! En riktig bladvändare! Någon som läst?

IMG_1576.JPG

Publicerat i Uncategorized | 1 kommentar

Ack ledighet du sköna!

Förra veckan grät jag och trodde aldrig att jag skulle hinna klart. I torsdags blev jag färdig med första utkastet! Och därmed tog jag helg och lite välförtjänt ledighet!

IMG_1488.JPG

Dock passade en ful liten finne på att dyka upp mitt på näsan! Men, jag inbillar mig att det gör att jag ser yngre ut, eller? ;-)

IMG_1510.JPG

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

CLUTCH

Älskar dessa clutches som jag hittade på Kyssjohanna. De är i bomull och föreställer två riktiga klassiker. Skulle vara perfekt för en boknörd som jag, men å ena sidan tycker jag att de var ganska dyra (695 kr) och å andra sidan så har jag nog aldrig använt en clutch. Skulle kanske börja?

13-750x70058-750x700

Publicerat i Uncategorized | 1 kommentar

Movember2014

IMG_1482.PNG

Bild | Posted on by | Lämna en kommentar

Dancing bunny

Woho, blev just klar med resultatdelen av arbetet! Och ”bara” 13 sidor blev det, får se vad min handledare säger om det. En till genomläsning imorgon och sen skickar jag in till henne. Hoppas inte mina nattgrusiga ögon spelar mig ett spratt bara, att skriva sent kan verkligen göra en hemmablind!

En sak som jag förresten är lite trött på att höra vad gäller C-uppsatsen nu är att ja, men du har ju fördelen som är författare! Det gör ju lätt för dig, du är författare!
Det här har jag hört särskilt från de som inte kommit så långt. Men vet ni, I work my ass off varje dag för det här. Jag har ingen fördel som är författare, för a) jag måste söka artiklar själv, b) jag måste granska och sammanställa artiklar själv och c) det akademiska språket är nytt för mig och jag känner mig jätteosäker på det. Det är inte som att bara sitta och skriva skönlitterärt med sitt eget språk. Inte alls.

Så nej, jag har det inte alls så himla lätt för att jag är författare. När jag hör de som jobbar i par säga: sök du det här, så söker jag det här. Skriver du den här delen, så skriver jag den här.” …Så tycker jag faktiskt att det är de som har det lätt.

Men tro nu inte att jag är bitter. Det var jag igår, inte idag. Idag är jag bara trött och vill sova. Men jag är väldigt glad över att vara klar med resultatet! :-D

IMG_1434.JPG

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Typiskt mig.

Det här med att skriva kort, kommer jag någonsin att lyckas med det? Till och med min c-uppsats blir lång och det är ingenting jag strävat efter. Igår var det några i min klass som var rädda att deras resultat var för långt. De hade skrivit 4 sidor. Jag är redan inne på 8 sidor. Tippar på att det landar på runt 12. Och tro mig, jag försöker inte stajla eller något, jag vet bara inte hur jag skulle kunna få det kortare med allt jag vill belysa. Well well, jag får skylla mig själv för att jag tvingas sitta flera timmar varje kväll och skriva. Just nu har jag inget annat liv känns det som.

Idag fick Kenneth till exempel gå på bio ensam, för jag har verkligen inte tid att offra en kväll. Och sova? Ja, det blir typ 4-5 timmar om natten. Jag springer på i det där jäkla ekorrhjulet som jag sprang i förra året när jag redigerade Leva älska brinna dö, och fan vad dåligt jag mådde. Det tog mig flera månader att återhämta mig och helt ärligt tror jag inte att jag någonsin lyckades. Vad jag önskar mig mest av allt i hela världen just nu är att få sova. Få sova ut. Jag skulle få sovmorgon en dag förra veckan, men jag vaknar ju ändå av att barnen låter ute i vardagsrummet. Och eftersom jag kom i säng vid 03 på natten så fick jag bara 6 timmars sömn ändå. Jag är verkligen sämst i världen på att ta hand om mig och jag vet om det. Men just nu har jag inget val när jag jobbar mot en deadline.

Gud, vad jag låter deppig nu, jag veeet! Men jag ser ljuset i tunneln i alla fall, om ett par veckor är jag klar och då är kursen över och jag (förhoppningsvis) godkänd. Runt jul hoppas jag att jag är en mycket lyckligare, gladare och kanske mer utsövd människa!

Unknown

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Läser just nu: Drottningen vänder blad

Bokklubben kommer hit för lite bokprat på torsdag. Bäst jag sätter igång att läsa den då … Tack och lov är den tunn, bara 123 sidor, så Jah hoppas att jag hinner!

IMG_1411.JPG

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar