Känslor i kroppen

En av mina läsare skrev en gång till mig och frågade hur jag kunde beskriva saknad och längtan som om den vore fysisk. Det tyckte jag var lite underligt faktiskt. Mina känslor sitter väldigt mycket i kroppen: i bröstet, i halsen och i magen. Så där så att det verkligen gör ont i kroppen och man känner att man inte får plats under huden. Men det kanske bara är jag?

När jag inte är med mina barn kan jag få en sån längtanskänsla i bröstet att det verkligen gör ont. Som nu. Gud, vad man kan sakna dom!

20120817-182547.jpg

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Känslor i kroppen

  1. qat skriver:

    Ja, det var märkligt sagt faktiskt. Fast alla är väl förmodligen olika. Jag är också sådär, så att varenda känsla kännsoerhört fysiskt och ofta smärtsamt ( <— även de "bra" känslorna). Förstår precis vad du menar.

  2. POA skriver:

    Samma känsla upplever jag i min längtan efter att få köpa dina flip-flops! Snälla, lilla söta flickebarn befria mig från min pina… :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s