Snälla sol!

Gud,jag håller på att bli bitter. Vill ha sol och värme! Istället har jag fått regn i flera dagar. Förutom i torsdags,men då låg jag ju inne med feber, så det räknas ju inte.

Jag vill bort från Sverige. Vart som helst egentligen, men jag har märkt att det inte är så lätt när man är gravid. För det första måste Försäkringskassan godkänna min sjukskrivning först, vilket de borde ha gjort till första veckan i juli. Men om dom inte godkänner den så måste jag leva på sparade pengar fram till förlossningen i oktober,eftersom jag inte KAN jobba så som det ser ut nu. Och då blir det ingen resa. Men om dom godkänner den då så har jag vara en vecka på mig att resa och resa hem, och det är vecka 29. (efter v.28 i graviditeten är det svårt att hitta en försäkring och flygbolag som låter en resa)

Jag vet inte heller vem jag ska resa med. Kenneth vet inte om han kan få ledigt,ingen av systrarna kan men min pappa kunde nog. Men alla sista minuten verkar gå till Turkiet där det är 40 grader varmt.

Om jag låter bitter? JA! Måste få ösa ur mig lite och sen gravidlipa över i-landsproblemet att jag inte varit utomlands på 10 år.
Känns lite som sista chansen med, för sen kommer ju barnet och då blir det ju ingen resa på ytterligare X antal år.

Nä, nu ska jag dra ner persiennerna så jag slipper se regnet. Återkommer när jag är på bättre humör.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Snälla sol!

  1. POA skriver:

    Finns det inget bra badhus/innesandstrand/spa i närheten? På med f..-f… och åk dit! Skit i skitvädret och dröm dig bort! :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s