Om man är sjuk

Om man är sjuk får man trycka i sig tre kanelbullar utan att skämmas. Eller hur?

Typiskt att man ska få feber nu när det för en gångs skull är varmt och soligt ute. Har inte haft feber på flera år, och man ska ju helst inte ha det när man är gravid så nu knaprar jag febernedsättande så det står härliga till.

 

Var för övrigt de tre SISTA kanelbullarna jag satte i mig, så nån dag måste jag ställa mig och baka nya. Men det gör ju bara så förbannat ont för mig att stå upp och knåda och hålla på. Synd, för ingen gör så goda bullar som jag!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s