Diiiinooo

Eftersom Tor är helt galen i dinosaurier (herregud, snart knäcker jag ”Landet för längesedan”-dvd:n) så ska vi idag bege oss till Göteborg för att gå på Universeum. Jag har aldrig varit där eftersom jag har sån fjärilsfobi, men så hörde jag att de är borta fram till i höst så då får man ju passa på!

Ska bli så kul att komma iväg på en liten utflykt med barnen med. Är så svårt när Tor är i trotsåldern och ibland vägrar gå och jag som på kryckor inte får bära honom. Det här dåliga samvetet spökar hela tiden. Häromdagen var vi ute på stan, då hade jag honom i vagn och gick utan kryckor. Resultatet blev att jag var helt sängliggande när vi kom hem. Hur bra känner man sig som mamma då?

Jaja, nog tjatat om det. Avskyr när folk spyr ut sin egen olycka på nätet hela tiden. Herregud, kolla bara på Facebook som svämmar över av det. Om jag nån gång blir så patetisk så säg till mig, så lovar jag att skärpa mig.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s