Solsidan!

Eftersom jag är sjukskriven och rastlös och har en kropp som inte går med på att jag ska röra på mig som jag vill så tänkte jag ägna den här sommaren åt att kolla lite på dvd-boxar, eftersom jag aldrig har tid att titta på sånt annars.

En serie jag verkligen fastnat för är ”Solsidan”! Jag vet, femtio år efter alla andra, men jag är hopplös när det gäller att följa saker på teve. I alla fall så har vi redan säsong 1, men igår fick Kenneth säsong 2 av mig. Okej då, det var väl lite en present till mig med, man är väl smart eller? Och dessutom ligger den hemma hos mig nu med, hehe.

Men när jag ser på den så hoppas jag verkligen inte att jag är lika gravid- eller mamma-bitchig som Anna(Mia Skäringer) är. OMG. Hade aldrig stått ut med henne.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s