Bytt några böcker???

Igår var Stora bokbytardagen! Bytte ni några böcker? Inte Halvblod eller Vatten och salt väl? ;)

Själv hade jag tänkt att jag skulle pallra mig iväg till torget, men sen glömde jag helt av det och kom inte på det förrän idag! Typiskt mig. Men men, jag vet inte riktigt vilka böcker jag skulle bytt bort och jag har redan en gedigen att-läsa-hög i bokhyllan, så jag klarar mig nog ändå.

Tjingeling!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s